Brandweer zoekt in kanaal naar vermiste jongen

De brandweer en een speciaal duikteam zijn in Weert bezig geweest met een zoektocht naar een vermiste jongen van 22 jaar oud, die mogelijk in het kanaal zou zijn gevallen.

Sonarboot en speurhonden ingezet voor vermiste zwemmer

De hulpdiensten zijn zaterdagavond nog met man en macht bezig met de zoektocht naar een vermiste zwemmer op de Boschmolenplas bij Heel. Er worden inmiddels ook speurhonden en een sonarboot bij de zoektocht ingezet.

Leger zoekt gedumpte auto's in kanaal

Duikers van de Genietroepen van het leger zijn deze week in de avond op zoek naar auto's in kanaal Wessem-Nederweert in Panheel.

Lichaam drenkeling in kanaal Weert gevonden na zoekactie

De hulpdiensten hebben dinsdagavond na een grote zoekactie in de Zuid-Willemsvaart bij Weert het levenloze lichaam van een drenkeling gevonden.

Duikteam had drenkeling niet uit Maas kunnen redden

Zelfs als er een duikteam van de brandweer in Cuijk gestationeerd had gezeten, had de man die zaterdag in de Maas verdronk waarschijnlijk niet gered kunnen worden.

Man verdronken na nachtelijke duik in Maas

Een nachtelijke zwempartij is een 38-jarige man uit Cuijk zaterdagavond fataal geworden. Hij verdronk rond middernacht in de Maas.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app