Overslaan en naar de inhoud gaan

Duikers zoeken naar Venrayse Pool in plas Overloon

Geplaatst opwoensdag 30 augustus 2017 - 10:17

Duikers van de brandweer gaan woensdag in het Schaartven in Overloon verder met hun zoekactie naar een vermiste zwemmer.

Waarschijnlijk gaat het om een Poolse man die in Venray woont, schrijft De Gelderlander. De actie stond gepland voor 10:00 uur, maar vanwege het slechte weer werd de actie uitgesteld.

Helikopter
De man verdween dinsdagavond in het water van de recreatieplas. Een eerste zoekactie leverde geen spoor op van de drenkeling. Daarbij werd behalve duikers ook een helikopter ingezet. Ook woensdag wordt er vanuit de lucht mee gezocht. De omgeving is afgezet voor de zoekactie.

Het is niet de eerste keer dat een zwemmer in het Schaartven in de problemen raakt. Twee jaar geleden verdronk er een asielzoeker. In hetzelfde jaar raakte een jongen deels verlamd na een duik in het water.

Foto: SK-Media

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen