Overslaan en naar de inhoud gaan

Duikers vinden geen spoor van vermiste Maastrichtse

Geplaatst opdonderdag 26 januari 2017 - 17:43

De zoektocht in een vijver bij het Geusseltpark in Maastricht heeft geen spoor opgeleverd van de vermiste Lisette Vluggen.

De politie werkte bij de zoektocht samen met duikers van het ministerie van Defensie. Die laatste gingen via een wak in het ijs te water.

Lees ook: Politie zoekt in vijver naar vermiste vrouw

De 55-jarige vrouw verdween vorige week donderdag. Ze verliet toen haar woning, en is sindsdien niet meer gezien. De politie hoopte in de vijver sporen of zelfs het lichaam van de vrouw te vinden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politie zoekt in vijver naar vermiste vrouw
Politie op zoek naar vermiste Maastrichtse (55)
Vermiste Lisette Vluggen duikt op in Luik
Vermiste vrouw: politie houdt met alles rekening
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen