Drenkeling Schatberg Sevenum 1 aug 2020

Opnieuw tevergeefs naar drenkeling gezocht in Sevenum

Ook maandag is in Sevenum weer gezocht naar een 23-jarige Pool die zaterdag verdween in de waterplas bij vakantiepark De Schatberg in Sevenum.

zoektocht vermist persoon Maastricht - 27 jul 2020
Hulpdiensten zoeken tevergeefs naar vermist persoon

De hulpdiensten hebben maandagochtend met man en macht in het water langs de Bosscherweg in Maastricht gezocht naar een vermist persoon. In het water is niemand gevonden.

Duikers dreggen voor triatlon

Duikers van de brandweer hebben dinsdagavond gevaarlijke obstakels uit de Zuid-Willemsvaart in Weert gehaald.

Brandweer heeft moeite met het vinden van duikers
Brandweer zoekt sportduikers voor reddingswerk

Bij gebrek aan eigen mensen zoekt de brandweer in Limburg sportduikers die ze kunnen oproepen voor reddingswerk.

Duikers vinden levenloos lichaam vermiste schipper

Duikers van de brandweer hebben maandagmiddag het levenloze lichaam gevonden van de schipper die enkele uren vermist was.

Duikers te water voor ontmanteling bom

In Tegelen wordt zondagochtend een bom uit de Tweede Wereldoorlog onder water onschadelijk gemaakt.

Duikers zoeken in beek na vondst verlaten scooter

De hulpdiensten zijn dinsdagochtend uitgerukt voor een verlaten scooter langs de Maasnielderbeek in Roermond. Duikers hebben in de beek naar de bestuurder gezocht, maar ze hebben niemand gevonden.

Duikploeg zoekt naar auto in de Maas bij Borgharen

Duikers van de brandweer zijn zondagavond in de Maas bij Borgharen op zoek naar een auto die daar te water zou zijn geraakt.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten