Duikteam ingeschakeld om verloren trouwring te vinden (20 juli 2020)

Duikers vinden verloren trouwring op trouwdag

Duikers van duikvereniging OSV Quintus uit Horst hebben zondag op verzoek van een koppel gezocht naar een trouwring in het water van de Kasteelse Bossen.

inge_janssen
Schoonspringster Inge Jansen weer naar World Series

Schoonspringster Inge Jansen heeft net als vorig jaar een uitnodiging gekregen voor de World Series, een prestigieuze reeks van vier wedstrijden.

Inge Jansen zesde bij Diving World Series

Inge Jansen is met haar partner Celine van Duijn bij het synchroonspringen als zesde geëindigd in Montréal.

Duikers vinden geen spoor van vermiste Maastrichtse

De zoektocht in een vijver bij het Geusseltpark in Maastricht heeft geen spoor opgeleverd van de vermiste Lisette Vluggen.

Wereldrecord freediven voor Maastrichtse studente

De Maastrichtse geneeskundestudente Jeanine Grasmeijer heeft een nieuw wereldrecord te pakken.

Koffers duikvereniging Heythuysen nog steeds in Egypte

Ruim twee weken is het inmiddels geleden dat de 26 leden van een duikvereniging uit Heythuysen plotsklaps uit Egypte moesten vertrekken. Hun koffers hebben ze nog steeds niet terug.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten