Sam Schröder RG IMG_9304

Sam Schröder wint dubbelfinale op Roland Garros

Sam Schröder kan met een zege op Roland Garros op zak naar huis terugkeren.

Demi Schuurs
Demi Schuurs voor het eerst naar derde ronde Roland Garros

Dubbelspecialiste Demi Schuurs uit Nieuwstadt heeft zich samen met haar Tsjechische partner Kveta Peschke verzekerd van een plek in de derde ronde van Roland Garros.

Demi Schuurs
Demi Schuurs bereikt finale in Straatsburg

Demi Schuurs heeft, samen met haar Amerikaanse dubbelparter Nicole Melichar, de finale van het dubbeltoernooi in Straatsburg bereikt.

Demi Schuurs mondkapje
Tennisster Schuurs strandt in kwartfinales US Open

Het is tennisster Demi Schuurs uit Nieuwstadt niet gelukt om met haar dubbelpartner Kveta Peschke uit Tsjechië de halve finales van de US Open te bereiken.

Demi Schuurs
Schuurs naar kwartfinales dubbelspel US Open

Dubbelspecialiste Demi Schuurs uit Nieuwstadt heeft zich verzekerd van een plek in de kwartfinales van de US Open.

demi schuurs (30 okt 2019)
Demi Schuurs naar dubbelfinale Cincinnati

Demi Schuurs uit Nieuwstadt heeft met haar dubbelpartner Kveta Peschke de finale bereikt van het WTA-toernooi van Cincinnati.

Demi Schuurs
Demi Schuurs hunkert ernaar een balletje te kunnen slaan

Demi Schuurs vraagt zich af hoe lang ze werkeloos aan de kant moet staan nu het tennistoernooi van Roland Garros, dat eind mei zou plaatsvinden, verschoven is naar eind september.

Sam Schröder
Winst en verlies voor Sam Schröder in Orlando

Sam Schröder uit Geleen heeft in de poulefase van de Masters in Orlando een wedstrijd gewonnen en een nederlaag geleden.

Demi Schuurs stock (1 nov 2019)
Tennisster Schuurs naar halve finales WTA Finals

Tennisster Demi Schuurs uit Nieuwstadt heeft bij de WTA Finals in Shenzhen de halve finale bereikt in het dubbelspel.

Demi Schuurs en dubbelpartner uitgeschakeld in Eastbourne

Demi Schuurs en Anna-Lena Groenefeld hebben de achtste finale van het tennistoernooi in Eastbourne niet overleefd.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten