Overslaan en naar de inhoud gaan

Dubbelslag: VVV versterkt aanvalslinie met Grot en Susic

Geplaatst opdonderdag 5 juli 2018 - 19:44

Buitenspeler Jay-Roy Grot speelt in het aankomende seizoen voor VVV-Venlo. De Eredivisionist versterkte zich daarnaast met middenvelder Tino Susic.

De beide aanvallend ingestelde spelers werden donderdag gepresenteerd op VVV's Fanavond, in het centrum van Venlo.

Sleeping giant
Grot wordt één seizoen gehuurd van sleeping giant Leeds United, de club die in het verleden nog Europacup-finalist was maar inmiddels in Engeland op het tweede niveau uitkomt. Bij die club slaagde Grot er in het afgelopen seizoen niet in om zich in het basiselftal te spelen: hij scoorde één keer in negentien duels.

Jeugdinterlands
De 20-jarige vleugelaanvaller, die ook als spits kan worden ingezet, speelde in de jaargang 2016/2017 een sterk seizoen bij NEC. Het zou Grot een plek opleveren bij diverse nationale jeugdelftallen: hij heeft 20 jeugdinterlands op de teller staan.

Linkspoot
VVV maakte daarnaast bekend dat het Tino Susic transfervrij aan de selectie heeft toegevoegd. De linkspoot uit Bosnië-Herzegovina komt het beste tot zijn recht als aanvallende middenvelder. De 26-jarige speler speelde tot dusver acht wedstrijden voor zijn nationale ploeg.

Turbulent
Het afgelopen seizoen verliep turbulent voor Susic: Racing Genk verhuurde hem in de eerste seizoenshelft aan Maccabi Tel-Aviv, dat hem vervolgens in januari weer terugstuurde naar België. Genk deed hem daarop van de hand, waarna Royal Antwerp FC de volgende bestemming van Susic bleek. Het leverde Susic in totaal een handvol wedstrijden met speeltijd op.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen