Overslaan en naar de inhoud gaan

Dubbelslag MVV: McEachran en Naudts naar Maastricht

Geplaatst opdinsdag 6 oktober 2020 - 20:59

MVV heeft op de laatste dag van de zomerse transferperiode een dubbelslag geslagen. De 20-jarige George McEachran en de 26-jarige Arne Naudts zijn aan de selectie van de Maastrichtenaren toegevoegd.

Dat meldt MVV via de officiƫle kanalen.

Gunfactor
De 20-jarige McEachran wordt gehuurd van de Engelse grootmacht Chelsea. Naudts komt op huurbasis over van Lommel SK. 'Door de goede contacten van MVV met Chelsea en Lommel en de gunfactor van beide verenigingen richting MVV reizen beide spelers nu naar Maastricht af', zo schrijven De Sterrendragers op de clubsite.

Debuut tegen MVV
McEachran is een creatieve middenvelder. De Engelsman speelde vorig seizoen bij SC Cambuur. Bij de Friezen maakte hij zijn debuut tegen MVV. De Keuken Kampioen Divisie is dus geen onbekend terrein voor de linkspoot.

Naudts is een aanvaller. De Belg heeft ook een verleden in de Keuken Kampioen Divisie. Hij heeft twee seizoenen voor Helmond Sport gespeeld.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen