Overslaan en naar de inhoud gaan

Dubbele zege voor Sam Schröder in Zweden

Geplaatst opzondag 14 oktober 2018 - 16:30

Sam Schröder heeft de enkel- en dubbelfinale van de Swedish Open op zijn naam geschreven.

De rolstoeltennisser uit Geleen versloeg James Shaw uit Groot-Brittannië met 7-5 en 6-0. Schröder stond in de eerste set met 2-5 achter, veranderde zijn service en won daarna 11 games op rij.

Dubbelfinale
In de dubbelfinale moest hij het met Niels Vink opnemen tegen Alexandru Cracium en Marcus Laudan. Schröder en Vink wonnen van het Roemeens-Duitse duo met 6-1 en 6-1.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen