Overslaan en naar de inhoud gaan

Dubbele zege voor Sam Schröder in Sardinië

Geplaatst opmaandag 7 oktober 2019 - 20:31

Sam Schröder heeft bij het Sardinië Open ITF 1-toernooi zowel het enkel- als het dubbelspel gewonnen.

De rolstoeltennisser uit Geleen was in de finale van het herenenkel te sterk voor Niels Vink. Hij versloeg zijn dubbelpartner in Alghero met 6-1 en 6-4 en nam daarmee revanche voor de nederlaag in de eindstrijd van het toernooi op het Île de Ré.

Van de baan geveegd
Ook de finale van het herendubbel sloot Schröder in Sardinië met een overwinning af. Met Niels Vink won hij overtuigend van James Shaw en Marcus Laudan. Het Engels-Duitse duo werd met 6-1 en 6-0 van de baan geveegd.

Masters
Schröder gaat zich de komende weken voorbereiden op de Masters die van 19 tot 26 november in Orlando worden gehouden. De Geleense rolstoeltennisser komt daar zowel in het enkelspel als dubbelspel in actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen