Overslaan en naar de inhoud gaan

Dubbele zege voor Sam Schröder in Sardinië

Geplaatst opmaandag 7 oktober 2019 - 20:31

Sam Schröder heeft bij het Sardinië Open ITF 1-toernooi zowel het enkel- als het dubbelspel gewonnen.

De rolstoeltennisser uit Geleen was in de finale van het herenenkel te sterk voor Niels Vink. Hij versloeg zijn dubbelpartner in Alghero met 6-1 en 6-4 en nam daarmee revanche voor de nederlaag in de eindstrijd van het toernooi op het Île de Ré.

Van de baan geveegd
Ook de finale van het herendubbel sloot Schröder in Sardinië met een overwinning af. Met Niels Vink won hij overtuigend van James Shaw en Marcus Laudan. Het Engels-Duitse duo werd met 6-1 en 6-0 van de baan geveegd.

Masters
Schröder gaat zich de komende weken voorbereiden op de Masters die van 19 tot 26 november in Orlando worden gehouden. De Geleense rolstoeltennisser komt daar zowel in het enkelspel als dubbelspel in actie.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV