Overslaan en naar de inhoud gaan

Dubbele kop-staartbotsing in Weertse ochtendspits

Geplaatst opmaandag 29 oktober 2018 - 9:57

In de vier auto's die maandagochtend betrokken waren bij een ongeluk in Weert zaten ook kinderen.

De hulpdiensten gingen om 08:25 uur met spoed naar de botsing op de Ringbaan-Oost.

Schrik
De twee kop-staartbotsingen gebeurden in de rijrichting van de Ringbaan-Zuid, net voor een kruising met verkeerslichten, meldt WeertdeGekste.nl. Uit voorzorg ging ook een ambulance ter plekke. Vooral bij de kinderen zat de schrik er goed in volgens de lokale nieuwssite. Uiteindelijk kon de ambulance weer terug naar het ziekenhuis zonder gewonden.

Foto: WeertDeGekste.nl

De politie hielp bij administratieve afwikkeling van het ongeval. Nadat de meeste gegevens waren uitgewisseld, konden de meeste auto's doorrijden. Eén auto moest worden afgesleept.

Foto: WeertDeGekste.nl

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen