Overslaan en naar de inhoud gaan

Dubbele kop-staartbotsing in Weertse ochtendspits

Geplaatst opmaandag 29 oktober 2018 - 9:57

In de vier auto's die maandagochtend betrokken waren bij een ongeluk in Weert zaten ook kinderen.

De hulpdiensten gingen om 08:25 uur met spoed naar de botsing op de Ringbaan-Oost.

Schrik
De twee kop-staartbotsingen gebeurden in de rijrichting van de Ringbaan-Zuid, net voor een kruising met verkeerslichten, meldt WeertdeGekste.nl. Uit voorzorg ging ook een ambulance ter plekke. Vooral bij de kinderen zat de schrik er goed in volgens de lokale nieuwssite. Uiteindelijk kon de ambulance weer terug naar het ziekenhuis zonder gewonden.

Foto: WeertDeGekste.nl

De politie hielp bij administratieve afwikkeling van het ongeval. Nadat de meeste gegevens waren uitgewisseld, konden de meeste auto's doorrijden. Eén auto moest worden afgesleept.

Foto: WeertDeGekste.nl

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen