Overslaan en naar de inhoud gaan

Dubbele cijfers voor Van Marwijks Saoedi's

Geplaatst opdinsdag 17 november 2015 - 11:36

Bert van Marwijk heeft dinsdag uitstekende zaken gedaan met zijn Saudi-Arabië. Op bezoek bij Oost-Timor won de ploeg van de bondscoach uit Meersen met dubbele cijfers: 10-0.

Grote man bij de Saoedi's was Mohammed Al-Sahlawi, die vijf doelpunten voor zijn rekening nam.

Vier keer in tien minuten
In Dili duurde het nog bijna een half uur voordat Al-Sahlawi de score vanaf elf meter opende in de kwalificatiewedstrijd voor het WK in 2018, maar daarna ging het hard. Bij rust stond het al 4-0, in de laatste tien minuten van de wedstrijd scoorden de Saudi's vier keer. Oost-Timor stond toen na twee gele kaarten voor Adeline Trindade al met tien man.

Saudi-Arabië vergaarde zestien punten uit zes duels in de jacht op een WK-ticket.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Zevenklapper voor Van Marwijk tegen Oost-Timor
ANP
Van Marwijk zet met Saudi-Arabië flinke stap naar WK
Van Marwijk: 'Verontwaardiging Saoedi-Arabië selectief'
Tik voor Saoedi-Arabië en Van Marwijk
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen