Overslaan en naar de inhoud gaan

Dubbel pech: gas- én waterlek in Weerter wijk

Geplaatst opdinsdag 2 april 2019 - 9:01

In de Weerter wijk Moesel is dinsdagochtend behalve een waterlek ook een lekkage aan een gasleiding ontstaan.

De hulpdiensten werden iets na 08:00 uur opgetrommeld voor een lekkage aan de gasleiding.

Dubbele lekkage
Het bleek te gaan om een dubbele lekkage in de Engelbrechtstraat, meldt WeertdeGekste.nl. De brandweer heeft de omgeving afgezet. Bewoners van zo'n tien huizen hebben de komende uren geen gas en water. Monteurs van Enexis komen ter plaatse om de gaslekkage te dichten. WML is aanwezig om te zorgen dat het waterlek wordt opgelost.

De oorzaak van de lekkages is nog onbekend.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen