Overslaan en naar de inhoud gaan

DTM-weekend eindigt in mineur voor Robin Frijns

Geplaatst opzondag 15 juli 2018 - 15:02

Robin Frijns heeft in de tweede race van het Duitse toerwagenkampioenschap (DTM) in Zandvoort de finish niet gehaald. De 26-jarige Maastrichtenaar, die met een Audi RS 5 rijdt, viel op het duinencircuit in de 11e ronde uit.

Zondagmorgen was de Audi-rijder in de derde vrije training uitgevallen met een elektrisch probleem en dat probleem bleek in de kwalificatie voor de race niet afdoende verholpen. Frijns liet weliswaar een tijd noteren, maar zocht direct daarna weer de pitbox op. Daardoor moest hij vanaf de achttiende plaats aan de race beginnen en werkte zich naar voren, maar zijn auto verloor in de elfde ronde snelheid en viel stil.

De Maastrichtenaar legde zaterdag in de eerste race beslag op de vijfde plaats, maar was de enige coureur die in de tweede race de finish niet haalde.

De overwinning ging naar René Rast in een Audi. Hij verwees Gary Paffett, de winnaar van de eerste race, naar de tweede plaats.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen