Robin Frijns DTM Zolder

Video: Cruciaal DTM-weekend eindigt voor Frijns in mineur

Robin Frijns begon het tweede DTM-weekend op het Belgische circuit van Zolder als kanshebber op de eindzege in het kampioenschap. Door een crash op zondag zijn die kansen echter enorm geslonken.

Robin Frijns DTM
Getorpedeerde Frijns ziet titelkansen in DTM verdampen

Robin Frijns lijkt de eindzege in de DTM uit zijn hoofd te kunnen zetten. In de zondagrace op het Belgische Zolder werd hij het slachtoffer van een onbesuisde actie van Jonathan Aberdein.

Robin Frijns DTM Zolder
Frijns pakt belangrijke tweede plek in zaterdagrace Zolder

Robin Frijns maakt nog volop kans op de eindzege in het DTM-kampioenschap. Hij werd zaterdag in België tweede op het circuit van Zolder, achter de nieuwe klassementsleider René Rast.

Robin Frijns Nürburgring
Frijns valt uit na crash bij DTM-race op Zolder

Robin Frijns is in de tweede race van het DTM-weekend op het circuit van Zolder na een crash uitgevallen.

Robin Frijns DTM
Robin Frijns tweede in eerste DTM-race op Zolder

Robin Frijns is in de eerste race van het DTM-weekend op het circuit van Zolder als tweede geëindigd. Hij kwam 18 seconden na René Rast over de streep.

Robin Frijns DTM
Robin Frijns 'zeer optimistisch' in aanloop naar Zolder

Coureur Robin Frijns is in een hevige strijd verwikkeld om de titel in de DTM. De Maastrichtenaar ziet kansen in de komende vier races, die stuk voor stuk op het circuit van Zolder ín België verreden worden.

Robin Frijns DTM
Frijns kan leider Müller niet volgen: tweede plek

Een dag na zijn derde DTM-zege van het seizoen heeft Robin Frijns zich op de Nürburgring tevreden moeten stellen met een tweede plaats.

Robin Frijns Nürburgring
Frijns zet titelaspiraties kracht bij met nieuwe DTM-zege

Robin Frijns is perfect begonnen aan het tweede opeenvolgende DTM-raceweekend op de Nürburgring.

Robin Frijns Nürburgring
Frijns slaat slag op Nürburgring met tweede DTM-zege

Robin Frijns heeft zondag op knappe wijze zijn tweede overwinning van het DTM-seizoen geboekt.

Robin Frijns DTM
Net geen perfect weekend: Frijns tweede in nat Assen

Een dag na zijn eerste DTM-zege is Robin Frijns op het kletsnatte circuit van Assen bij de tweede race als tweede gefinisht.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten