Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

DSM wil groeien en gaat op overnamepad

Geplaatst opwoensdag 20 juni 2018 - 7:45

DSM wil de komende jaren de omzet jaarlijks met 5 procent opvoeren. Dat wil het bedrijf mede realiseren door bedrijven in de voedingssector over te nemen.

Dat staat in de toekomstvisie van het speciaalchemiebedrijf die woensdagmorgen is gepresenteerd.

Innovaties
DSM blijft zich ook in de komende jaren richten op voeding en speciale materialen. Beide takken moeten tot 2021 beter presteren dan de markt. Om dat te bereiken wil het chemieconcern investeren in innovaties. Ook wil topman Feike Sijbesma de komende drie jaar de kosten in de hand houden en moet er efficiënter gewerkt worden. Daarvoor is al eerder een reorganisatie ingezet.

Lees ook: DSM schrapt 150 banen in Limburg

Op schema
DSM herhaalt dat het ruim op schema ligt met de huidige doelstellingen. De aandeelhouders gaan in de toekomst meer profiteren van de groei van het bedrijf, want DSM wil het dividend met 25 procent verhogen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen