Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

DSM wil groeien en gaat op overnamepad

Geplaatst opwoensdag 20 juni 2018 - 7:45

DSM wil de komende jaren de omzet jaarlijks met 5 procent opvoeren. Dat wil het bedrijf mede realiseren door bedrijven in de voedingssector over te nemen.

Dat staat in de toekomstvisie van het speciaalchemiebedrijf die woensdagmorgen is gepresenteerd.

Innovaties
DSM blijft zich ook in de komende jaren richten op voeding en speciale materialen. Beide takken moeten tot 2021 beter presteren dan de markt. Om dat te bereiken wil het chemieconcern investeren in innovaties. Ook wil topman Feike Sijbesma de komende drie jaar de kosten in de hand houden en moet er efficiënter gewerkt worden. Daarvoor is al eerder een reorganisatie ingezet.

Lees ook: DSM schrapt 150 banen in Limburg

Op schema
DSM herhaalt dat het ruim op schema ligt met de huidige doelstellingen. De aandeelhouders gaan in de toekomst meer profiteren van de groei van het bedrijf, want DSM wil het dividend met 25 procent verhogen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen