Overslaan en naar de inhoud gaan

DSM rekent op herplaatsing van veel mensen

Geplaatst opdinsdag 25 augustus 2015 - 8:46

DSM denkt dat een aanzienlijk deel van de ongeveer 500 mensen die hun baan de komende twee jaar kwijtraken, elders aan een andere baan geholpen kunnen worden.

Bestuursvoorzitter Feike Sijbesma erkent dat er bij de stafdiensten veel banen worden geschrapt.

Chemelot Campus
Hij voegt daar aan toe dat DSM de afgelopen jaren heeft laten zien dat het ook veel banen heeft gecreëerd, bijvoorbeeld op de Chemelot Campus in Geleen.

Staffuncties
Dinsdagmorgen maakte het voedingsmiddelen- en grondstoffenconcern bekend dat de komende twee jaar door een reorganisatie tussen de 900 en 1100 full-time banen geschrapt worden. De helft daarvan verdwijnt in Nederland. Het bedrijf neemt de staf- en ondersteunende diensten op de schop. Die zijn vooral gevestigd op het hoofdkantoor in Heerlen en het landelijk hoofdkantoor in Sittard.

Lees ook: DSM schrapt 500 banen in Nederland

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Omvang reorganisatie DSM verrast De Unie en FNV
DSM schrapt 150 banen in Limburg
Betere resultaten voor DSM in tweede kwartaal
DSM verhoogt winstverwachting
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen