Overslaan en naar de inhoud gaan

DSM rekent op herplaatsing van veel mensen

Geplaatst opdinsdag 25 augustus 2015 - 8:46

DSM denkt dat een aanzienlijk deel van de ongeveer 500 mensen die hun baan de komende twee jaar kwijtraken, elders aan een andere baan geholpen kunnen worden.

Bestuursvoorzitter Feike Sijbesma erkent dat er bij de stafdiensten veel banen worden geschrapt.

Chemelot Campus
Hij voegt daar aan toe dat DSM de afgelopen jaren heeft laten zien dat het ook veel banen heeft gecreëerd, bijvoorbeeld op de Chemelot Campus in Geleen.

Staffuncties
Dinsdagmorgen maakte het voedingsmiddelen- en grondstoffenconcern bekend dat de komende twee jaar door een reorganisatie tussen de 900 en 1100 full-time banen geschrapt worden. De helft daarvan verdwijnt in Nederland. Het bedrijf neemt de staf- en ondersteunende diensten op de schop. Die zijn vooral gevestigd op het hoofdkantoor in Heerlen en het landelijk hoofdkantoor in Sittard.

Lees ook: DSM schrapt 500 banen in Nederland

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Omvang reorganisatie DSM verrast De Unie en FNV
DSM schrapt 150 banen in Limburg
Betere resultaten voor DSM in tweede kwartaal
DSM verhoogt winstverwachting
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen