Overslaan en naar de inhoud gaan

DSM neemt maatregelen vanwege coronavirus

Geplaatst opdonderdag 13 februari 2020 - 12:31

Het concern heeft bij de 28 Chinese vestigingen onder meer extra controles ingesteld. Ook werkt kantoorpersoneel thuis en is het aantal reizen naar China beperkt.

Topman Feike Sijbesma zegt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden. DSM heeft in China 5.000 medewerkers. Een van de fabrieken ligt in de hard getroffen provincie Hubei, op 250 kilometer van brandhaard Wuhan waar de verspreiding van het virus begon.

Schade
Over financiële schade kon Sijbesma nog niks zeggen, maar dat vindt hij van ondergeschikt belang. "Het gaat om de gezondheid van onze medewerkers", zegt de bestuursvoorzitter. Op dit moment zijn er ruim 60.000 ziektegevallen wereldwijd en ruim 1300 doden.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen