Overslaan en naar de inhoud gaan

Drummer Wir Sind Spitze viert werkjubileum met solo in super

Geplaatst opvrijdag 24 juni 2016 - 20:16

Drummer Eric Heijnen van de Limburgse feestband met Duitse inslag 'Wir Sind Spitze' is 25 jaar in dienst bij supermarkt Jan Linders in Geleen. Om dat te vieren gaf hij een solo weg.

Gehuld in werktenue installeerde Heijnen zich midden in de zaak voor een krat bier.

Blender
Het optreden van de drummer trok enig bekijks van het winkelend publiek. Heijnen ging even helemaal los, wat kenmerkend is voor de band, die naar eigen zeggen 'volksmuziek, dance, Duitse schlagers en de laatste tophits in een blender gooien'. Eind vorig jaar presenteerde Wir Sind Spitze - toen al een bekend gezicht in de feesttent - het debuutalbum.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Wir sind Spitze! presenteert eerste album
Video: Maastrichtse drummer op tournee met Amerikaanse trompettist (8 juni 2016)
Video: drumtalent uit Maastricht op avontuur in VS
Herberg de Troost keert terug met concerten en album
Marijke Helwegen zingt kerstlied vol zelfspot
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen