Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Drukte verwacht bij Ridderronde vanwege komst Dumoulin

Geplaatst opwoensdag 2 augustus 2017 - 10:02

De organisatie van de Ridderronde in Maastricht verwacht woensdagavond veel extra publiek nu publiekslieveling Tom Dumoulin aan de start verschijnt.

"Ik denk dat Tom wel een speciale aantrekkingskracht heeft op Maastricht. Je merkt dat wel in de kaartaanvraag van de sponsoren", zo zegt Raoul van Dort van de organisatie.

Prijskaartje
Lange tijd was het onzeker of de organisatie voldoende geld had om de Giro-winnaar naar zijn eigen stad te halen. De organisatie had geen 32.000 euro beschikbaar voor de toprenner. "Het was een punt van zorg om dit voor elkaar te krijgen. De Ridderronde is één van de zoveel evenementen, en dan eet je met meer evenementen uit dezelfde ruif".

Strukton
Op de valreep lukt het dan toch: "We hebben wel extra ons best moeten doen, en een beetje geluk moet hebben. En dat hadden we, Strukton heeft het grootste gat gedicht. En toen hebben ook andere sponsoren een beetje extra gedaan".

Meer budget
Voor de komende jaren houdt de organisatie er rekening mee dat ze meer budget aan moeten trekken om het deelnemersveld in Maastricht aantrekkelijk te houden.

Beelden
De start is live te zien op de Facebookpagina van L1. Beelden van de Ridderronde zijn later in de avond te bekijken op 1Limburg.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Nederlandse Tour-renners naar Ridderronde Maastricht
Deelname Dumoulin aan Ridderronde blijft onzeker
Tom Dumoulin naar Ridderronde door grote sponsor
Dumoulin doet mee aan Ridderronde dankzij Strukton
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen