Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Drukte verwacht bij Ridderronde vanwege komst Dumoulin

Geplaatst opwoensdag 2 augustus 2017 - 10:02

De organisatie van de Ridderronde in Maastricht verwacht woensdagavond veel extra publiek nu publiekslieveling Tom Dumoulin aan de start verschijnt.

"Ik denk dat Tom wel een speciale aantrekkingskracht heeft op Maastricht. Je merkt dat wel in de kaartaanvraag van de sponsoren", zo zegt Raoul van Dort van de organisatie.

Prijskaartje
Lange tijd was het onzeker of de organisatie voldoende geld had om de Giro-winnaar naar zijn eigen stad te halen. De organisatie had geen 32.000 euro beschikbaar voor de toprenner. "Het was een punt van zorg om dit voor elkaar te krijgen. De Ridderronde is één van de zoveel evenementen, en dan eet je met meer evenementen uit dezelfde ruif".

Strukton
Op de valreep lukt het dan toch: "We hebben wel extra ons best moeten doen, en een beetje geluk moet hebben. En dat hadden we, Strukton heeft het grootste gat gedicht. En toen hebben ook andere sponsoren een beetje extra gedaan".

Meer budget
Voor de komende jaren houdt de organisatie er rekening mee dat ze meer budget aan moeten trekken om het deelnemersveld in Maastricht aantrekkelijk te houden.

Beelden
De start is live te zien op de Facebookpagina van L1. Beelden van de Ridderronde zijn later in de avond te bekijken op 1Limburg.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Nederlandse Tour-renners naar Ridderronde Maastricht
Deelname Dumoulin aan Ridderronde blijft onzeker
Tom Dumoulin naar Ridderronde door grote sponsor
Dumoulin doet mee aan Ridderronde dankzij Strukton
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen