Overslaan en naar de inhoud gaan

Drukte op snelwegen vanwege meerdere ongevallen

Geplaatst opdinsdag 19 oktober 2021 - 8:51

Op de Limburgse snelwegen is het dinsdagochtend op meerdere plaatsen filerijden door ongevallen. Zo botsten op de A73 bij Tegelen meerdere auto's op elkaar. Ook op de A76 zorgt een kettingbotsing voor problemen.

Voor zover bekend raakte er bij beide ongevallen niemand gewond.

Filerijden
Het verkeer op de A73 moet tussen Belfeld en knooppunt Tiglia rekening houden met vertraging. Bij Tegelen zijn zeker vier auto's op elkaar gebotst. Het verkeer wordt via de vluchtstrook langs het ongeval geleid.

Ook verderop op de A73 zorgde een ongeval voor problemen. In noordelijke richting was alleen de rechterrijstrook beschikbaar vanaf Malden naar Nijmegen.

Kettingbotsing
Op de A76 kwamen dinsdagochtend tussen knooppunt Kerensheide en Geleen meerdere auto's met elkaar in botsing. Dit zorgde voor files op de A76 en de A2. Dat ongeval is inmiddels afgehandeld. Rijkswaterstaat heeft de weg rond 8:50 uur weer vrijgegeven voor het verkeer.

Bekijk de actuele verkeersinformatie op de Limburgse wegen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen