Overslaan en naar de inhoud gaan

Drukte op Maastricht Airport door Belgische staking

Geplaatst opwoensdag 13 februari 2019 - 22:02

Door de landelijke staking in België heeft Maastricht Aachen Airport woensdag een drukke dag gehad.

Vakantiemaatschappij TUI kondigde vorige week al aan met enkele vluchten uit te wijken naar het vliegveld in Beek, maar ook Smartwings en Horizont kwamen met hun toestellen naar Maastricht.

Lees ook: Extra vluchten MAA door Belgische staking

Ethiopië
Ethiopian
Airlines kwam met twee vrachtvliegtuigen. Deze maatschappij vloog drie jaar geleden regelmatig van en naar Maastricht, maar verlegde de routes daarna weer naar Belgische vliegvelden.

Russisch
De staking bracht ook een ouder vliegtuig van Russische makelij naar MAA, ondanks het verbod op Antonov-vliegtuigen. De Tsjechische luchtmacht stuurde een klein driemotorig Yak-40 zakenvliegtuig naar Maastricht omdat het in België niet terecht kon.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen