Overslaan en naar de inhoud gaan

Drukst bezochte Zorgbeurs ooit in Parkstad

Geplaatst opzaterdag 4 november 2017 - 17:52

Zo'n vierduizend mensen bezochten zaterdag de Parkstad Zorgbeurs. Daarmee was het de drukst bezochte editie ooit.

De zorgbeurs werd voor de vijfde keer georganiseerd in het Parkstad Limburg Stadion. Zo'n 100 bedrijven en zorginstellingen presenteerden zich tijdens de gezondheidsbeurs, die bedoeld is voor zowel senioren als jongeren.

"We krijgen veel vragen van mensen zelf, maar ook veel vragen van mantelzorgers voor familieleden. Ze willen informatie over hoe een familielid zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen", zo vertelt Els Frauenrath van de Meander Groep, een van de deelnemende zorginstellingen.

Thema's
Er werden in het stadion presentaties gegeven over thema's als oorsuizen en de behandeling van rugklachten. Ook konden bezoekers bijvoorbeeld een proefritje maken in een scootmobiel.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen