Drukkerij Roto Smeets weg uit Weert

Drukkerij Roto Smeets verdwijnt uit Weert. Dat meldt de lokale nieuwspagina WeertDeGekste.

Drukker Donald Duck en Libelle failliet

Drukker Roto Smeets, die onder meer de Libelle en de Donald Duck vervaardigt, is failliet verklaard.

Donald Duck blijft 'gewoon' op de mat vallen

Abonnees van Donald Duck en Libelle hoeven niet te vrezen dat ze die weekbladen een tijdje moeten missen.

Drukkerij Roto Smeets in problemen

Circle Media Group (CMG), het bedrijf achter drukkerij Roto Smeets, heeft uitstel van betaling aangevraagd voor de meeste van zijn Nederlandse activiteiten.

Staking drukkerij Weert: 'Wij vechten voor ons geld'

Bijna 100 medewerkers van drukkerij Roto Smeets uit Weert hebben woensdagmiddag hun werk neergelegd. "Het gaat om ons geld en daar vechten wij voor."

Na 180 jaar doek gevallen voor drukkerij Gulpen

Na net geen 180 jaar is vrijdag het doek definitief gevallen voor drukkerij Alberts in Gulpen.

Oude kerk eindelijk omgetoverd tot trampolineparadijs

In de voormalige Fatimakerk in Offenbeek gaat het nu dan echt gebeuren. De oude kerk wordt omgetoverd tot een indoor trampolinepark.

Faillissement kost echtpaar twee miljoen

Het bankroet van drukkerij Schrijen-Lippertz in Voerendaal heeft oud-directeur en mede-eigenaar Huub Parren uit Thorn twee miljoen euro gekost.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten