Overslaan en naar de inhoud gaan

Drugsvondst Weert: onwel geworden agenten maken het goed

Geplaatst opwoensdag 22 februari 2017 - 10:20

De twee agenten die dinsdagavond bij de vondst van drugsafval in Weert onwel zijn geworden, maken het naar omstandigheden goed.

Dat meldt de politie woensdag. Ook een fotograaf die last kreeg van zijn ogen door de dampen, is in de loop van de nacht weer opgeknapt.

Prikkelende ogen
Twee agenten die poolshoogte gingen nemen bij de drugsvondst kregen last van prikkelende ogen en van hun luchtwegen. Samen met de fotograaf zijn ze uit voorzorg werden ze naar het ziekenhuis overgebracht. Na een controle mochten ze weer naar huis.

Vaten drugsafval
Dinsdagavond rond 21:00 uur werden meerdere vaten met drugsafval ontdekt aan de Driehoeksweg. Het gaat om ongeveer tien vaten van vijftig liter en enkele vaten van tweehonderd liter. Omdat sommige vaten lekten, werd de omgeving afgezet.

De vaten zijn inmiddels opgeruimd.

Lees ook: Agenten onwel na vondst drugsafval in Weert

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Agenten onwel na vondst drugsafval in Weert
Brandweer helpt met opruimen drugsvaten in Weert
Vaten met drugsafval aangetroffen in garagebox Weert
Vaten drugsafval gedumpt in Weerter buitengebied
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen