Overslaan en naar de inhoud gaan

Drugsvondst Weert: onwel geworden agenten maken het goed

Geplaatst opwoensdag 22 februari 2017 - 10:20

De twee agenten die dinsdagavond bij de vondst van drugsafval in Weert onwel zijn geworden, maken het naar omstandigheden goed.

Dat meldt de politie woensdag. Ook een fotograaf die last kreeg van zijn ogen door de dampen, is in de loop van de nacht weer opgeknapt.

Prikkelende ogen
Twee agenten die poolshoogte gingen nemen bij de drugsvondst kregen last van prikkelende ogen en van hun luchtwegen. Samen met de fotograaf zijn ze uit voorzorg werden ze naar het ziekenhuis overgebracht. Na een controle mochten ze weer naar huis.

Vaten drugsafval
Dinsdagavond rond 21:00 uur werden meerdere vaten met drugsafval ontdekt aan de Driehoeksweg. Het gaat om ongeveer tien vaten van vijftig liter en enkele vaten van tweehonderd liter. Omdat sommige vaten lekten, werd de omgeving afgezet.

De vaten zijn inmiddels opgeruimd.

Lees ook: Agenten onwel na vondst drugsafval in Weert

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Agenten onwel na vondst drugsafval in Weert
Brandweer helpt met opruimen drugsvaten in Weert
Vaten met drugsafval aangetroffen in garagebox Weert
Vaten drugsafval gedumpt in Weerter buitengebied
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen