Inval politie 16 sep 2020

Internationale actie tegen drugsbende: inval in Maastricht

In het kader van een grote internationale actie tegen een drugsbende heeft de politie woensdag op een locatie in Maastricht een inval gedaan.

Opgepakt aanhouding handboeien
Diefstal van helm leidt tot drugsvondst

Een man die in juli in Vaals opgepakt werd voor de diefstal van een helm blijkt nu na onderzoek nog veel meer op zijn kerfstok te hebben.

Vierde verdachte opgepakt voor grote drugsvondst

Een man is maandag aangehouden voor betrokkenheid bij de vondst van een grote partij drugs in een appartement in Blerick.

Loodsen gesloten na vondst softdrugs

Meerdere loodsen in Echt zijn voor zes maanden gesloten. Eerder werd daar softdrugs gevonden.

Politie slaat slag: zeven arrestaties bij grote drugsvangsten

De politie heeft deze week zeven mensen opgepakt, nadat er een kleine 6000 hennepplanten op verschillende plekken in Maastricht en Swalmen zijn gevonden.

Papegaaienkwekerij gesloten na vondst hennep

Een papegaaienkwekerij in Echt is maandagmorgen gesloten vanwege een hennepvondst van bijna negen kilo.

Mega-drugsvondst 'aanleiding genoeg' voor sluiting loods

De grote drugsvangst afgelopen vrijdag in een loods in Geleen, is volgens het Openbaar Ministerie genoeg reden om het pand te laten sluiten.

Opnieuw vaten met drugsafval gevonden

In het buitengebied van Margraten zijn vrijdagmiddag enkele vaten met chemicaliën gevonden.

Vaten met drugsafval gedumpt in buitengebied Belfeld

In het buitengebied van Belfeld zijn vrijdagochtend enkele vaten met vermoedelijk drugsafval gevonden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten