Overslaan en naar de inhoud gaan

Drugstoerist met 'onnatuurlijke bobbel in broek' aangehouden

Geplaatst opmaandag 10 februari 2020 - 18:19

Een wijkagent in Maastricht heeft maandagmiddag een Belgische drugstoerist met heroïne ter waarde van 800 euro aangehouden.

Dat meldt de politie op Facebook.

Kleding kopen
De agent kwam de man op het spoor tijdens zijn ronde door de wijken Malpertuis en Caberg. De drugstoerist gedroeg zich verdacht, volgens de agent, die hem daarop controleerde. De man bleek 800 euro aan contanten bij zich te hebben. "Om kleding mee te kopen", gaf hij aan als reden.

Fluorescerende uniform
De wijkagent vertrouwde het niet en besloot de man te achtervolgen. "Ik ben hem op een afstandje blijven volgen door half Maastricht ondanks mijn fluorescerende uniform", legt de agent uit. Toen de toerist op het station vervolgens de bus naar België wilde pakken, zag de wijkagent een 'onnatuurlijk bobbel in zijn broek'.

Nerveus
De agent sprak de man opnieuw aan en merkte dat de toerist erg nerveus was. De bobbel bleek vervolgens ook niet de geplande kleding te zijn, maar voor achthonderd euro aan heroïne.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen