Grote actie Belgische politie tegen drugstoerisme

Bij een grote controle van de politie van Voeren werden in de nacht van zaterdag op zondag 47 mensen op de bon geslingerd wegens drugsbezit.

Van den Akker kan leven met 'slimmer regulieren' van drugs

Fractievoorzitter Joost van den Akker van de VVD in het Limburgs Parlement kan goed leven met het 'slimmer reguleren' van het beleid rond softdrugs.

Meldpunt voor drugsoverlast in Sittard-Geleen

De gemeente Sittard-Geleen stelt per 1 juni een drugsmeldpunt in.

Sittard-Geleen gooit deur dicht voor drugstoeristen

De kogel is nu definitief door de kerk: coffeeshops in Sittard en Geleen gaan per 1 juni echt op slot voor buitenlandse bezoekers.

Limburgse coffeeshopgemeenten niet bang voor drugsoverlast

Limburgse coffeeshopgemeenten maken zich nog geen zorgen over mogelijke verplaatsing van drugsoverlast naar hun gemeenten.

Coffeeshop-eigenaar Sittard vreest straathandel

Coffeeshop-eigenaar Peter Hendriks van Skunk in Sittard vreest een flinke toename van straathandel in Sittard-Geleen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten