Marechaussee, grenscontrole, kogelvrij vest stock

Marechaussee plukt drugssmokkelaars uit reisbus op A2

De Marechaussee heeft zondagmiddag op de A2 bij Eijsden drie drugssmokkelaars aangehouden die met koffers vol drugs in een reisbus uit Spanje zaten.

stock cocaïne cocaine drugs drugssmokkel
Heldense militair blijft in cel vanwege drugssmokkel Curaçao

De 34-jarige militair uit Helden die wordt verdacht van een poging tot invoer van 70 kilo cocaïne vanaf een marinebasis in Curaçao blijft voorlopig in de cel.

Drugssmokkel Mario van der G.
Coke in paardentrailer: Limburger moet kwart miljoen betalen

Paardenhandelaar Mario van G. uit Limbricht heeft 28 dagen de tijd om de Britse staat nog ruim 240.000 euro betalen voor het smokkelen van cocaïne.

Limburgse 'cocaïne-militair' langer vast

De 33-jarige militair uit Peel en Maas, die wordt verdacht van cocaïnesmokkel vanuit Curaçao, blijft langer vastzitten.

Militair verdacht van cocaïnesmokkel vanuit Curaçao

Een 33-jarige militair uit Peel en Maas is opgepakt door de Koninklijke Marechaussee. De Limburger wordt verdacht van cocaïnesmokkel vanuit Curaçao.

Duizenden kilo's cocaïne gesmokkeld: drietal aangehouden

Oud-Roermondenaar Wim J. (74) en zijn zoons Nino (51) en Mitchel (44) zijn door de politie in de boeien geslagen, omdat zij een criminele organisatie zouden hebben gefaciliteerd bij het transport van harddrugs naar Nederland.

Venlose vrouw met 5 kilo drugs gesnapt in Turkije

Op het vliegveld van Istanbul in Turkije is een vrouw uit Venlo opgepakt die ruim 5 kilo cocaïne had verstopt in haar korset.

Drugs smokkelende paardenhandelaar krijgt 17 jaar cel

Paardenhandelaar Mario van G. uit Limbricht heeft zeventien jaar cel gekregen voor de smokkel van vijftig kilo cocaïne naar het Britse Dover.

Limbrichtse paardenhandelaar ontkent drugssmokkel

Paardenhandelaar Mario van G. (52) uit Limbricht zegt niet schuldig te zijn aan drugssmokkel, een delict waarvoor hij momenteel vastzit in Engeland.

Bolletjesslikster (28) krijgt maximale werkstraf

De 28-jarige Ivanka V. uit Sittard-Geleen heeft woensdag de maximale werkstraf van 240 uur gekregen, omdat zij vorig jaar augustus aangehouden werd met bolletjes cocaïne in haar lichaam.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app