Overslaan en naar de inhoud gaan

Drugspand zonder drugs op slot in Posterholt

Geplaatst opvrijdag 23 augustus 2019 - 20:22

Een woonhuis in Posterholt gaat drie maanden op slot, nadat bij een brand bleek dat er spullen lagen voor een hennepkwekerij.

In de schuur bij het huis aan de Wilhelminalaan brak eind juni brand uit. Daarbij kwam ook asbest vrij in de tuinen.

Lees ook: Asbest vrijgekomen bij schuurbrand Posterholt

Kwekerijgerei
Na het blussen bleken er in de schuur resten van plantenbakken, koolstoffilters, onderdelen voor een luchtverversing en andere kwekerijbenodigdheden te liggen. Ook werd er illegaal stroom afgetapt.

Sinds dit jaar kunnen drugspanden ook op slot gaan als er geen verdovende middelen zijn gevonden, maar wel materiaal voor bijvoorbeeld een wietkwekerij.

Video: Track 88

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen