Overslaan en naar de inhoud gaan

Drugspand Venlo één jaar op slot na hennepvondst

Geplaatst opmaandag 8 juli 2019 - 10:45

Burgemeester Antoin Scholten van Venlo heeft een pand aan de Leutherweg gesloten.

In de woning werd eerder een hennepplantage ontdekt. Het is niet bekend hoeveel planten er stonden.

Hardleers
De bewoner van het pand blijkt hardleers. In 2015 werd er ook al een wietplantage ontdekt. Destijds stonden er op zolder en in de kelder wietplanten.

Lees ook: Hennepkwekerijen ontdekt in Venlo

Damocles
Burgemeesters kunnen een pand waar drugs worden geproduceerd of verhandeld op basis van het Damoclesbeleid sluiten. Hoe lang een pand op slot gaat, is afhankelijk van de omvang van de vondst.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen