Overslaan en naar de inhoud gaan

Drugspand Grubbenvorst half jaar op slot

Geplaatst opvrijdag 20 oktober 2017 - 7:40

Een woonhuis in Grubbenvorst waar vorige maand een hennepkwekerij werd opgerold, gaat voor een half jaar op slot.

Dat meldt lokale nieuwssite Nieuws uit Horst aan de Maas.

Tweede keer
In het pand aan de Lijndrijver vonden agenten op 15 september een kwekerij met 215 planten. Twee jaar geleden werden er ook al drugs gevonden, reden voor burgemeester Kees van Rooij om het pand op slot te doen.

Arsenaal
De vondst van vorige maand veroorzaakte de nodige reuring, toen bij een buurtonderzoek een groot wapenarsenaal bij een andere woning in de straat werd ontdekt.

Lees ook: Vuurwapens en munitie gevonden in woning

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen