Overslaan en naar de inhoud gaan

Drugspand in Beegden één jaar op slot

Geplaatst opwoensdag 28 oktober 2020 - 12:37

In Beegden is een pand aan de Eindstraat voor één jaar gesloten. Dat heeft burgemeester Stef Strous van Maasgouw bepaald.

Het gaat om een woning en een loods.

Drugs
In juli werden op dit adres grote hoeveelheden soft- en harddrugs gevonden. Volgens de gemeente werd er vanuit het pand gedeald en daarom gaat het nu voor twaalf maanden op slot.

Bij de inval in juli werden twee personen aangehouden.

Meerdere drugspanden
Eerder werden in de gemeente Maasgouw al vier andere panden om dezelfde reden gesloten.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen