Overslaan en naar de inhoud gaan

Drugslab in Kerkraadse woonwijk

Geplaatst opwoensdag 17 april 2019 - 14:05

In Chevremont is de politie woensdagmiddag binnengevallen in een drugslab.

De fabriek voor synthetische drugs ligt in de Van Gronsveldstraat in de Kerkraadse wijk, meldt de politie. Er is nog niemand aangehouden.

LFO
Onduidelijk is nog hoe groot het drugslab is. Voor de veiligheid van de omgeving en de agenten wordt het lab woensdag pas verder onderzocht als de drugslab-experts van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen LFO aanwezig is.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen