Overslaan en naar de inhoud gaan

Drugslab in Kerkraadse woonwijk

Geplaatst opwoensdag 17 april 2019 - 14:05

In Chevremont is de politie woensdagmiddag binnengevallen in een drugslab.

De fabriek voor synthetische drugs ligt in de Van Gronsveldstraat in de Kerkraadse wijk, meldt de politie. Er is nog niemand aangehouden.

LFO
Onduidelijk is nog hoe groot het drugslab is. Voor de veiligheid van de omgeving en de agenten wordt het lab woensdag pas verder onderzocht als de drugslab-experts van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen LFO aanwezig is.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen