Overslaan en naar de inhoud gaan

Drugslab in Kerkraadse woonwijk

Geplaatst opwoensdag 17 april 2019 - 14:05

In Chevremont is de politie woensdagmiddag binnengevallen in een drugslab.

De fabriek voor synthetische drugs ligt in de Van Gronsveldstraat in de Kerkraadse wijk, meldt de politie. Er is nog niemand aangehouden.

LFO
Onduidelijk is nog hoe groot het drugslab is. Voor de veiligheid van de omgeving en de agenten wordt het lab woensdag pas verder onderzocht als de drugslab-experts van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen LFO aanwezig is.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen