Drugslab Heerlen Hitjesweg (15 okt 2020)

Anonieme tip leidt naar drugslab Heerlen: onderzoek bezig

Een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft ertoe geleid dat de brandweer en forensische opsporing momenteel onderzoek doen in een drugslab in Heerlen.

Drugslab Holtum
Politie ontdekt drugslab in loods Holtum

De politie heeft dinsdag bij een inval een drugslab aangetroffen in een loods in Holtum.

dpg_att_92E9_4
Geen slachtoffers gevallen bij brand drugslab in Weert

Volgens de politie zijn bij de brand in een drugslab in Weert woensdagavond geen slachtoffers gevallen.

dpg_att_92E9_4
Brandweer ontdekt drugslab na explosies en brand in Weert

De brandweer heeft bij het blussen van een brand een drugslab gevonden. De brand woedde in een houten keet aan de Kraanweg in Weert.

den dungen drugslap
Jarenlange celstraffen opgelegd na dodelijke ontploffing

Twee mannen uit Kerkrade en een Heerlenaar zijn veroordeeld tot celstraffen voor hun betrokkenheid bij een drugslab in het Noord-Brabantse Den Dungen.

Kerkradenaar omgekomen bij drugslab Den Dungen (27 okt 2019)_HD
Celstraffen geëist na dodelijke explosie drugslab

Justitie eist celstraffen tegen drie mannen uit Heerlen en Kerkrade voor het runnen van een drugslab in Brabant. Het lab is ontdekt na een grote explosie waarbij een vierde man om het leven kwam.

Drugslab Margarethastraat Ittervoort (21 jul 2020)
Burgemeester sluit woning na vondst drugslab

De burgemeester van Leudal sluit de woning in Ittervoort na een vondst van een amfetaminelab. Het drugslab werd dinsdag ontdekt.

Drugslab Margarethastraat Ittervoort (21 jul 2020)
Politie ontdekt drugslab in Ittervoort

De politie heeft dinsdagmorgen een drugslab ontdekt in een pand in Ittervoort. In de tuin liep een leiding van tientallen meters om de productiegeuren te verdoezelen.

Drugslab Weert (25 juni 2020)
Ontploft drugslab nog niet opgeruimd: 'Geld ligt er nog'

Na een explosie in een schuur aan de Heihuisweg in Weert werd vorig jaar november een drugslab ontdekt. Ruim een half jaar later liggen de ravage én het bewijsmateriaal er nog.

stock slot gesloten hangslot
Pand half jaar op slot na vondst drugslab

Een pand aan de Grachtstraat in Simpelveld gaat voor zes maanden op slot nadat hier eerder een drugslab werd ontdekt.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten