Overslaan en naar de inhoud gaan

Drugsdealers opgepakt met boksbeugel, pepperspray en mes

Geplaatst opzaterdag 23 januari 2021 - 10:59

De politie heeft vrijdagavond twee vermoedelijke drugsdealers aangehouden in Sittard.

De arrestatie gebeurde in de buurt van de Eisenhowerflats.

Seals
Het tweetal werd bij de arrestatie gefouilleerd. Daaruit bleek dat ze verschillende drugs op zak hadden, waaronder handelshoeveelheden in seals. Dealers verpakken de drugs in die envelopjes en geven het vervolgens aan hun klant.

Gewapende drugsdealers
Tijdens de aanhouding bleek dat het duo niet alleen maar drugs op zak had. Ze liepen ook rond met een mes, boksbeugel en een spuitbus, vermoedelijk pepperspray.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen