Overslaan en naar de inhoud gaan

Drugscriminelen opgepakt in Koningsbosch en Meijel

Geplaatst opwoensdag 19 november 2014 - 16:25

Bij een grootschalige actie tegen drugscriminaliteit heeft de politie woensdag in Koningsbosch tienduizend hennepstokken en 250 planten aangetroffen.

De 60-jarige bewoner en zijn partner werden aangehouden. Verder vonden agenten in de woning een drukvat, bestemd voor de productie van synthetische drugs. Alle spullen werden in beslag genomen.

Meijel
In de jacht op drugscriminelen deed de politie woensdag ook een inval in Meijel. Daar werd een 48-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van het verhuren van panden die gebruikt werden voor hennepteelt.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politie rolt hennepplantages op in Echt-Susteren
Hennepkwekerijen opgerold in Posterholt, Echt en Nieuwstadt
Animo voor deelname aan wietproef valt tegen
Hennepkwekerij ontdekt in woning Montfort
Politie ontdekt hennepkwekerij, verdachte opgepakt
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen