Overslaan en naar de inhoud gaan

Drugscriminelen ontvoerden verkeerde mensen

Geplaatst opzaterdag 4 april 2020 - 6:00

Een groep drugscriminelen wordt verdacht van het ontvoeren, mishandelen en afpersen van twee mensen in Heerlen. Ze ontvoerden hoogstwaarschijnlijk de verkeerde personen.

Dat blijkt uit informatie in handen van L1. Het voorval vond plaats op 5 november 2019.

Verdachte in Duitsland
Sindsdien is er één verdachte gearresteerd binnen onze landgrenzen. Dit is door de politie bevestigd. Een tweede man is al weken geleden opgepakt in Duitsland en is recent overgebracht naar een Nederlandse cel.

Man ontvoerd
Er zijn meer verdachten, maar vooralsnog is het bij deze twee arrestaties gebleven. Het lijkt erop dat de drugscriminelen een afspraak maakten met een van de slachtoffers, diegene vervolgens hebben meegenomen en op een andere locatie hebben mishandeld.

Gestolen drugs
Het tweede slachtoffer was al op die locatie. De afrekening had te maken met een geripte hennepplantage, waar beide slachtoffers iets mee te maken zouden hebben. Er bestaan inmiddels sterke aanwijzingen dat het mishandelde duo niets met de gestolen hennep van doen heeft.

Overigens heeft slechts een van de twee slachtoffers aangifte gedaan.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen