Bosscherweg Maastricht moord Aiyoub Haddoumi (16 augustus 2017)

Rotterdammers op drugsvakantie: dure kleding en kilo's drugs

De politie arresteerde dit jaar 44 verdachten in een grote actie tegen Rotterdamse drugscriminelen in Limburg. L1 deed maandenlang onderzoek naar verschillende dossiers en stuitte op dure kleding, flitsende huurauto's en kilo's harddrugs.

Moord op Omer Koksal
Rotterdamse drugscriminelen aangepakt: 44 arrestaties

Rotterdamse criminelen zijn op grote schaal geïnfiltreerd in het Limburgse drugsmilieu. Alleen al dit kalenderjaar zijn er 44 verdachten gearresteerd in een groot onderzoek naar deze drugscriminelen.

Lege stal boerderij
Steeds meer boeren slachtoffer van criminaliteit

In het zuiden van Nederland, en met name in de grensregio's, worden 1 tot 3 op de 5 boeren door criminelen benaderd.

Sanderbout Sittard
Vuurwapen en 3 kwekerijen bij hennepdag Sanderbout

Bij een anti-hennepactie van de gemeente Sittard-Geleen zijn woensdag drie hennepplantages opgerold in de Sittardse wijk Sanderbout.

Inval politie 16 sep 2020
Internationale actie tegen drugsbende: inval in Maastricht

In het kader van een grote internationale actie tegen een drugsbende heeft de politie woensdag op een locatie in Maastricht een inval gedaan.

Gemengde politiepatrouilles Maastricht, Lanaken, Maasmechelen, Hoeselt, Bilzen, Riemst (15 mei 2019)
Gemengde politiepatrouilles in september hervat

De politie in Maastricht wil in september weer beginnen met gezamenlijke patrouilles met Belgische collega's van de korpsen Lanaken-Maasmechelen en Hoeselt-Bilzen-Riemst.

stock politie politieauto
Twintig kilo drugs en tonnen aan geld gevonden bij invallen

Bij invallen op vijf locaties in Maastricht en Meerssen heeft de politie grote hoeveelheden geld en drugs gevonden.

Ontvoering gijzeling stock
Drugscriminelen ontvoerden verkeerde mannen

Een groep drugscriminelen wordt verdacht van het ontvoeren, mishandelen en afpersen van twee mannen in Heerlen. Ze ontvoerden hoogstwaarschijnlijk de verkeerde mensen.

politie hennep hennepplantage Brunssum
Minder hennepkwekerijen opgerold

In Limburg zijn het afgelopen jaar minder hennepkwekerijen opgerold dan in 2018.

stock drugs cocaïne heroïne harddrugs drugsdealer
Bejaarde harddrugsdealer op heterdaad betrapt

Een 70-jarige drugsdealer is woensdag op heterdaad betrapt bij de verkoop van heroïne op de parkeerplaats van een supermarkt aan de rand van het centrum van Heerlen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten