Overslaan en naar de inhoud gaan

Drugscontrole op fabrieksvloer Nedcar

Geplaatst opdonderdag 17 november 2016 - 10:44

Bij autofabriek VDL Nedcar in Born is woensdag het personeel gecontroleerd op drugsbezit. Dit nadat de directie signalen opving van drugshandel en -gebruik op de werkvloer.

Dat laat een woordvoerster van de autofabrikant in Born weten.

Drugshond
De directie schakelde daarom een extern beveiligingsbedrijf in, dat met een drugshond door de fabriek heeft gelopen. Volgens een de woordvoerster is niemand betrapt op drugsbezit.

Zero tolerance
In een interne memo waarschuwt Nedcar dat er maatregelen worden getroffen tegen medewerkers die drugs op zak hebben en dat het bedrijf een 'zero tolerance-beleid' voert.

Nedcar geeft aan dat dergelijke drugscontroles vanaf nu vaker zullen worden uitgevoerd.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

FNV wil met directie Nedcar in gesprek over drugscontrole
Drugscontrole Nedcar: 'Helft medewerkers test positief'
Marechaussee houdt grote controle op A2
BMW tevreden over VDL/NedCar ondanks kinderziektes
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen