Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Drugscontrole op fabrieksvloer Nedcar

Geplaatst opdonderdag 17 november 2016 - 10:44

Bij autofabriek VDL Nedcar in Born is woensdag het personeel gecontroleerd op drugsbezit. Dit nadat de directie signalen opving van drugshandel en -gebruik op de werkvloer.

Dat laat een woordvoerster van de autofabrikant in Born weten.

Drugshond
De directie schakelde daarom een extern beveiligingsbedrijf in, dat met een drugshond door de fabriek heeft gelopen. Volgens een de woordvoerster is niemand betrapt op drugsbezit.

Zero tolerance
In een interne memo waarschuwt Nedcar dat er maatregelen worden getroffen tegen medewerkers die drugs op zak hebben en dat het bedrijf een 'zero tolerance-beleid' voert.

Nedcar geeft aan dat dergelijke drugscontroles vanaf nu vaker zullen worden uitgevoerd.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

FNV wil met directie Nedcar in gesprek over drugscontrole
Drugscontrole Nedcar: 'Helft medewerkers test positief'
Marechaussee houdt grote controle op A2
BMW tevreden over VDL/NedCar ondanks kinderziektes
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen