Overslaan en naar de inhoud gaan

Drugs, wapens en vuurwerk in woonhuis Weert

Geplaatst opmaandag 13 oktober 2014 - 17:07

Een stel uit Weert is opgepakt nadat er bij een inval in hun huis drugs, wapens en vuurwerk is gevonden.

Agenten vielen het huis van de man en vrouw aan de Overweertstraat maandag binnen omdat er mogelijk drugs zouden liggen. Dat klopte ook, de politie vond er bijna twee liter van de harddrug GHB, meer dan 60 gram van de xtc-grondstof MDMA en enkele tientallen pillen.

Vuurwerk
Daarnaast lagen in het huis ook verschillende busjes pepperspray, een taser en een paar boksbeugels. En als klap op de vuurpijl vond de politie ook nog eens ruim anderhalve kilo aan illegaal vuurwerk.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Kilo's vuurwerk, drugs en wapens in Heerlens huis
Man met wapenstok opgepakt bij parkeerplaats basisschool
Bewapende man opgepakt in drugspand Heerlen
Twee aanhoudingen na harddrugs-vondst in Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen