Overslaan en naar de inhoud gaan

Drugs, samoeraizwaard en andere wapens: twee arrestaties

Geplaatst opwoensdag 24 oktober 2018 - 15:18

Twee mannen zitten vast nadat de Marechaussee een samoeraizwaard in de auto van een van hen vond.

Het gaat om een 33-jarige man uit Sittard en een 32-jarige man uit Beek, zo meldt de Marechaussee op Facebook. Ook is een caravan op een camping doorzocht.

Samoeraizwaard
De Sittardenaar viel door de mand door zijn opvallende rijgedrag bij Maastricht-Aachen Airport, afgelopen maandagavond. Toen de Marechaussee hem staande hield en zijn auto doorzocht, stuitten ze daar op een klein geldbedrag, harddrugs én een samoeraizwaard tussen de voorstoelen.

Camping
Al snel bleek dat die drugs op een camping in de omgeving gekocht waren, waarna agenten daar gingen speuren in een caravan en een schuur. Wederom bleek de vondst niet gering: enkele kilo's drugs, munitie, een pistool, een geweer én geld. Daarnaast werd de schuur vermoedelijk gebruikt om verdovende middelen te produceren. De man uit Beek was de bewoner van de caravan en werd dus ook aangehouden.

Meer aanhoudingen
Er wordt rekening mee gehouden dat er nog meer aanhoudingen volgen. De twee aangehouden mannen zijn in verzekering gesteld.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen