Overslaan en naar de inhoud gaan

Drugs en gestolen waar onderschept door valse platen

Geplaatst opdinsdag 11 juni 2019 - 6:40

Een man uit Deurne is maandagavond vastgezet op het politiebureau van Venlo, nadat agenten hem met gestolen kentekenplaten op zijn auto zagen rondrijden.

In de auto vond de politie bovendien nog een forse hoeveelheid harddrugs en spullen die mogelijk gestolen zijn.

Nummerplaten
De 44-jarige Brabander werd in de omgeving van Venray door surveillerende agenten aan de kant gezet nadat bleek dat de nummerplaten niet bij de auto hoorden. Met de man achter de tralies werd de auto door de politie doorzocht, waarbij de drugs en de buit van diefstal boven water kwamen. Naar de eigenaren van die laatste spullen is de politie nu op zoek.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen