Overslaan en naar de inhoud gaan

Droomversterking bedankt voor overstap naar Roda JC

Geplaatst opzaterdag 28 juli 2018 - 6:00

In de jacht op een nieuwe spits heeft Roda JC een tegenvaller geïncasseerd. Paul Gladon (26) moest de nieuwe aanvalsleider worden, maar bedankte vriendelijk voor de interesse.

De spits staat onder contract bij het Engelse Wolverhampton Wanderers, maar die club wil hem verhuren of verkopen.

Eredivisie-spits
Roda JC hoopte de aanvaller te verleiden, maar Gladon ziet een overgang naar Kerkrade niet zitten. "Ze hebben inderdaad gebeld, maar hij heeft bedankt voor het aanbod. Paul heeft al eens in de eerste divisie gespeeld en dat doet hij niet meer. Het is gewoon een Eredivisie-spits. Daarbij heeft hij een hoog salaris", stelt zijn zaakwaarnemer.

Uit de verf
Gladon begon zijn loopbaan bij Sparta Rotterdam en kwam na periodes bij FC Dordrecht en Heracles Almelo in Engeland terecht. Daar kwam hij nooit goed uit de verf. De spits speelde uiteindelijk maar drie wedstrijden voor de club. Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan Heracles Almelo en was hij zes keer trefzeker in 35 wedstrijden.

Tweede teleurstelling
Het mislopen van Gladon is de tweede Kerkraadse teleurstelling in korte tijd. Eerder leek verdediger Stephen Sama (25) transfervrij naar de club te komen. Hij zou eerst meetrainen en dan zouden beide partijen de knoop doorhakken. Een dag voordat hij zou komen, besloot de mandekker echter voor Heracles Almelo te kiezen.

Overigens is Roda JC niet de enige club in de Keuken Kampioen Divisie die een blauwtje liep bij Gladon. Ook een aanbod van FC Twente werd afgewezen.

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen