Overslaan en naar de inhoud gaan

Droom Sef Thissen komt uit: concert geven in Wenen

Geplaatst opdinsdag 1 november 2016 - 6:47

Bariton Sef Thissen uit Venlo is door de Nederlandse ambassade in Oostenrijk uitgenodigd om op 13 maart 2017 een concert te geven in Wenen.

Thissen zal dan in de Johann Strauss Zaal samen met de beroemde Wiener Kammersymphonie werken ten gehore brengen van onder andere Mozart. De ambassade ontvangt tijdens het concert vele relaties uit binnen- en buitenland.

Hoogtepunt
Met dit concert gaat Thissens droom ooit in Wenen te mogen zingen in vervulling. Hij spreekt over "een voorrecht en een absoluut hoogtepunt".

Tijdens gesprekken over het Weense avontuur is het gelukt het bekende ensemble naar Venlo te halen. Op 20 november zal de Wiener Kammersyphonie samen met Thissen het programma, dat ook in Wenen wordt gespeeld, ten gehore brengen in Domani. Het concert begint om 20.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar bij De Maaspoort.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Forse uitbreiding festival Viva Classic Live in Venlo
Sef Thissen verkozen tot Venlonaar van het Jaar
Succesvol Viva Classic Live wil uitbreiden met extra concert
Diner van Viva Classic Live naar binnen verplaatst
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen