Overslaan en naar de inhoud gaan

Droom komt uit: Tom ligt in een badkuip vol currysaus

Geplaatst opwoensdag 9 augustus 2017 - 10:29

Frikandellen eten terwijl je in een badkuip vol currysaus ligt. Niet iedereen zou zich er comfortabel bij voelen, maar Tom uit Venlo zag zijn geheime wens in vervulling gaan.

Als geboren Venlonaar, nu wonend in Utrecht, stoort hij zich aan de goedkope curry die in de Randstad vaak wordt opgediend over de frites en bij de tosti. Hij mist de échte curry die in zijn geboortestad Venlo wordt gemaakt.

Koelkast
"In Venlo heeft iedereen standaard een fles Hela curry in de koelkast staan. En geen enkele cafetariahouder haalt het in zijn hoofd om een ander merk te serveren", vertelde Tom, samengevat, tegen Snack-Nieuws.nl.

Vrienden van hem wisten van zijn voorkeur voor het echte merk, en regelden via crowdfunding een badkuip vol curry en een grote schaal snacks.

Glibberig
Tom, die zijn achternaam trouwens liever even uit de publiciteit houdt, ontkwam er niet meer aan. Hij liet zich in het bad zakken en begon aan de frikandellen en tosti's te knabbelen. Zijn oordeel over het currybad? Koud en glibberig. Maar zijn droom werd werkelijkheid, en daar ging het om.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Rookworstkroket op één plek in Limburg te koop
Roemruchte friture in Heerlen gooit bijltje erbij neer
Nieuwe snack gelanceerd: de Limburgse Wild Bitterbal
Venlose curry viert jubileum met speciaal kookboek
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen