Overslaan en naar de inhoud gaan

Droom komt uit: Australische student ontmoet Tomi Juric

Geplaatst opmaandag 18 april 2016 - 13:44

Een Australische student was voor school in Kopenhagen en reisde van daaruit naar Kerkrade voor een ontmoeting met Roda-spits Tomi Juric.

Lennard Fung, normaal wonend in Hong Kong, studeert aan de Universiteit van Sydney en verbleef voor een uitwisselingsproject in Kopenhagen. Dat valt te lezen op de officiele Facebookpagina van de geel-zwarten.

Keulen
Fung bedacht zich geen moment en boekte een vlucht naar Keulen. Van daaruit was het voor hem nog maar een ‘kattensprong’ naar het Parkstad Limburg Stadion.

Kansloos
Lennard bezocht het duel tegen PSV en zag dat Juric geen potten kon breken. De Kerkradenaren verloren kansloos met 0-3. Daags na de nederlaag voelde Fung zich toch even een winnaar toen hij na de training poseerde met de Australisch international.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Australiërs Juric en De Silva onderweg naar Roda JC
Australiërs Juric en De Silva medisch gekeurd bij Roda
roda jc, voetbal, eredivisie, tomi juric
Roda begroet aanwinst Tomi Juric op trainingsveld
Tomi Juric
Juric pas half september inzetbaar bij Roda
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen